God anda rådde under Kimitoöns fullmäktigeseminarium — flera politiker tycker att riktningen nu är den rätta

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

5 Comments

 1. Vill kommentera utvecklingsavdelningens budgetförslag eftersom den omnämns i artikeln. Enligt de ramar som tilldelats enheterna har man uppgjort ett budgetförslag. Vad som kommer till utvecklingsavdelningen så landar man på exakt på den summa som tilldelats enheten i rambudgeten (eller egentligen 89 euro under rambudgeten:), dvs även inom utvecklingsenheten har man uppfyllt de krav på inbesparingar som tilldelats.
  Miche Oksanen

 2. “UPPDATERING KL. 19.16: Janne Salonens uttalande om September Open-evenemangets föreslagna nedläggning borttaget, eftersom förslaget inte var att lägga ned September Open, utan att outsourcea evenemanget.”

  Vad?!?

  På seminariet frågade jag Gilla Granberg att är alternativen de att kommunen betalar för September Open eller så slutar det. Granberg kunde inte ge ett svar att andra alternativ som dessa fanns. I fördraget fanns inte alternativet att yttre part skulle driva September Open.

 3. En liten rättelse, nog har fullmäktige möte 28.10.2019 men budgeten behandlas 10.12.2019
  Johan Sundqvist
  Sos.Dem. gruppordförande i fullmäktige
  Kimitoöns kommun

 4. En fråga till dig Eija, vilka kompromisslösningar kom vi överens om, absolut INTE inom äldreomsorgen, det här seminariet som ordnadets var ett förberedande budgetseminarie före fullmäktigemöte 28.10.2019 som godkänner budgeten. Som sagt, vi inom soc.dem fullmäktigegrupp har INTE gjort några några kompromisslösningar med någon gruppering.
  Johan Sundqvist
  Soc. Dem. gruppordförande i fullmäktige
  Kimitoöns kommun

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*