När blev den kinesiska festivalen Singeldagen en viktig dag för näthandel och shopping?

Ja, jag vill läsa mer!

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

1 Comment

  1. Det är inget fel med dessa sk. rea-dagar om man vet man man skall ha och har koll på priset just på den produkten. Tyvärr så har man sällan motsvarande super erbjudanden här i landet som i USA där det kan vara t.ex -70% på t.ex nöjeselektronik, här får man nöja sig med 20-30% och i vissa fall 50% rabatt.
    Dock gäller det som sagt att ha koll på prisutvecklingen, för vissa kedjor kan höja priset någon vecka innan för att sedan “sänka” till normalpris och kalla det rea. Att ha koll på priser är annars också bra, för priset på t.ex mat kan skilja mellan butikerna ganska mycket.

    I dagens läge borde det inte gå att lura konsumenter tack vare internet. De stora kedjorna här i landet borde nog rätta sig efter europeisk prisnivå och näthandel från t.ex Amazon. Normalpriset på utländska nätbutiker är ungefär samma som “reapris” i detta land och då i många fall även med GRATIS frakt.

    Gällande handel från Kina, varför betala t.ex 10€ för något som är värt t.ex 2€ och även det utan fraktkostnader men med leveranstider på några veckor till en månad? Batterier och laddare för telefonet, datorer osv. så skall man inte köpa från Kina och man skall även undvika 3:e parts produkter i våra butiker för det är i princip samma skit.

    Visst skall man stöda lokala butiker men då skall även prisnivån vara sådan att man betalar lite mera för att få produkten direkt. Finns en gräns för när man provar något här och beställer från nätbutik. Är skillnaden tillräckligt stor så är valet inte svårt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*